Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1148

Reţeaua de transport public din Ungheni va fi modernizată

18 iul. 21:00   Societate
1772 0

Peste 60 de mii de persoane din raionul Ungheni care utilizează zilnic transportul public urban și interurban vor avea parte de condiții mai bune și mai sigure de deplasare, a anunţat ieri programul Comunitatea Mea, un proiect al Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) Moldova în domeniul guvernării locale, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Potrivit sursei citate, circa 150 de stații moderne de așteptare, dotate cu sisteme inteligente de informare a călătorilor privind timpul de așteptare și traseele transportului public sînt în proces de instalare și amenajare în nouă localități ale raionului. „De asemenea, va fi creată o aplicație mobilă care va ajuta cetățenii să urmărească în timp real cînd ajunge mijlocul de transport”, indică proiectul.

Inițiativa face parte din proiectul „Cooperare intercomunitară pentru condiții mai bune de transport public în comunitățile raionului Ungheni”, implementat de programul Comunitatea Mea.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria municipiului Ungheni și opt localități învecinate, cu suportul financiar al USAID și al Consiliului raional.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав