COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Republica Moldova participă la Expoziția Mondială de la Dubai

1 oct. 17:00   Societate
1839 0

Republica Moldova participă în perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022 cu un pavilion național la Expoziția Mondială de la Dubai, transmite Noi.md.

La nivel internațional expoziția constituie o platformă unică de prezentare a celor 192 de țări participante într-un singur spațiu cu implicarea sectoarelor guvernamentale și de afaceri, iar vizitatorii vor putea explora țările participante fără a călători în acestea.

În cadrul evenimentului, Republica Moldova participă cu un pavilion național cu o suprafață de 393 m.p. iar conceptul implică promovarea țării noastre pe arena internațională prezentînd cultura și tradițiile, industria agroalimentară, cele mai de succes modele de afaceri, precum și utilizarea tehnologiilor informaționale în promovarea profilului țării în exterior.

În pavilion sînt expuse haine naționale, obiecte meșteșugărești, precum și proiecții despre procesul de producere a vinului în mod tradițional, panouri informative și prezentări ale economiei naționale și oportunităților investiționale. Pavilionul este dedicat Brandului de țară „Pomul Vieții” care relatează despre Moldova din perspectiva zonelor: „Discover”, „Taste”, „Invest”, „Craft and Wine”.

Totodată, producătorii moldoveni vor avea ocazia să participe la evenimente economice care se vor desfășura în cadrul Expo Dubai unde vor avea ocazia să participe la întrevederile B2B și să exploreze piețe de desfacere noi.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X