AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 718

Recursul depus de Stoianoglo, respins de Curtea Supremă

29 dec. 2021,, 21:23   Societate
1428 0

Magistrații Curții Supreme de Justiție (CSJ) au respins recursul depus de către procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo și au menținut încheierea Curții de Apel Chișinău din 2 noiembrie prin care a fost declarată inadmisibilă cererea lui Stoianoglo prin care a contestat hotărîrea Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) în urma căreia a fost inițiată urmărirea penală în privința sa.

„Se respinge recursul depus de către procurorul general Alexandr Stoianoglo, reprezentat de avocatul Iurie Mărgineanu. Se menține încheierea din 2 noiembrie 2021 a Curții de Apel Chișinău emisă în cauza de contencios administrativintentată la acțiunea Procurorului General Alexandr Stoianoglo împotriva Consiliului Superior al Procurorilor cu privire la contestarea actului administrativ”, se arată în decizia Curții Supreme de Justiție din 29 decembrie. Decizia este irevocabilă, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

Amintim că la 2 noiembrie magistrații Curții de Apel Chișinău, au declarat inadmisibilă cererea înaintată de procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo împotriva Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).

Stoianoglo a contestat atunci hotărîrea CSP în urma căreia a fost inițiată urmărirea penală în privința sa. Aceasta după ce a fost examinată o sesizare a deputatului Lilian Carp.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав