COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Recomandările Poliției de Frontieră pentru turiști și cei implicați în activități sezoniere

Recomandările Poliției de Frontieră pentru turiști și cei implicați în activități sezoniere

Poliția de Frontieră vine cu unele recomandări pentru siguranța tuturor cetățenilor și pentru a evita nerespectarea regulilor de aflare în zonele cu acces restricționat.

În contextul situației epidimiologice persistente, toți cei care își desfășoară activitățile de serviciu, lucrări agricole sau doresc să-și petreacă timpul liber în spațiile de agrement aflate în zonele de frontieră sînt obligați să dețină documente confirmative, să contacteze angajații din Sectoarele autorității de frontieră , să se informeze privind drepturile și obligațiile în funcție de necesitate.

Totodată, cetățenii sînt îndemnați să respecte măsurile de protecție individuală, impuse de riscurile provocate de noul coronavirus COVID-19.


"Atenționăm că toate persoanele care vor fi depistate în limitele zonei menționate, urmează a fi identificate sub aspect de subiect al regimului de autoizolare, iar în cazul constatării acestor încălcări persoanele în cauză devin pasibile de răspundere contravențională. Pentru alte detalii sau neclarități consulați pagina web a instituției www.border.gov.md sau ne puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a IGPF", se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load