COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Recidivist reținut de polițiști pentru un șir de escrocherii

Recidivist reținut de polițiști pentru un șir de escrocherii

Un tînăr în vîrstă 21 ani din r. Soroca a fost reținut, fiind suspectat pentru comiterea mai multor escrocherii pe teritoriul capitalei.

Individul închiria apartamentele pentru cîteva zile, ulterior se dădea drept proprietar și prin intermediul rețelelor de socializare le oferea în chirie. Astfel la data de 06 mai, a oferit unei tinere apartament în chirie și prin intermediul transferului pe cardul bancar a obținut un profit în sumă de 4 000 lei. Prin acțiunile lui a cauzat părții vătămate un prejudiciu considerabil.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au acumulat probe concludente în privința tînărului. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vinovăția.


Este de menționat că tînărul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice și furt.

Actualmente tînărul este cercetat penal pentru escrocherie, infracțiune care conform legislației se pedepsește cuse pedepseşte cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 3 ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load