X 
Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 580
Preşedintele stiri: 3725

Recean a discutat cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii despre problemele din sistem

7 iun. 11:30   Societate
1926 0

Problemele sistemului judecătoresc au fost puse în discuție în cadrul unei întrevederi a premierului Dorin Recean cu membrii Consiliului Superior al Magistraturii, notează Noi.md.

Aceștia au discutat despre salariile mici care generează fluctuația cadrelor, cauzele și consecințele acestui fenomen precum și acțiunile ce necesită a fi implementate pentru îmbunătățirea situației.

Participanții la întrevedere au fost unanimi în ideea că atît Consiliul Superior al Magistraturii, cît și Guvernul au un singur interes comun - ca sistemul judecătoresc să funcționeze în interesul cetățenilor și în orice situație dificilă interesul public trebuie să primeze.

În cadrul întrunirii au fost discutate subiecte ce se referă la inițiativa de aderare la Rețeaua Europeană a Consiliilor Judiciare, scopul principal fiind alinierea justiției naționale la standardele europene și consolidarea relațiilor cu instituțiile UE.

De asemenea, membrii Consiliului Superior al Magistraturii și premierul au exprimat deschidere pentru o colaborare eficientă.

1
2
0
3
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?