Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Reacția ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, după conferința lui Stoianoglo

4 oct. 2021,, 13:45   Societate
2924

După ce Alexandr Stoianoglo a declarat public despre faptul că este ținta unui complot pus la cale de PAS și de oamenii din jurul acestui partid, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a ieșit cu o reacție și a subliniat că procurorul general al fi trecut linia roșie.

“Vroiam să spun mai multe despre încercările disperate ale lui Stoianoglo de a bloca activitatea Consiliului Superior al Procurorilor, capitol la care recidivează deja. Dar ieşirea sa penibilă din briefingul de azi necesită cîteva comentarii, ca opinia publică să înţeleagă că avem de a face cu un caz ieşit din comun.

În primul rînd, Stoianoglo a trecut o linie roşie, folosind funcţia pe care o deţine în interes propriu şi acesta este un caz de corupţie şi trafic de influenţă calificat. Or, încălcarea dreptului la viață privată se admite doar în interesul urmăririi penale și nicidecum în interesul personal al individului care încă mai deţine funcția de Procuror General.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав