Reacția IGPF, după perchezițiile efectuate la cîțiva polițiști de frontieră

7 mar. 11:15   Societate
2425 0

Ofițerii SPIA și procurorii PCCOCS au descins cu 34 de percheziții la domiciliile, automobilele și oficiile mai multor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontiera, precum și la un post de trecere a frontierei de stat, din regiunea de nord al țării.

În acest context, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a venit cu o reacție și anunță că acordă tot suportul necesar organului de urmărire penală și PCCOCS, citează Noi.md

„Cu referință la acțiunile procesuale desfășurate astăzi în zona de nord a țării, unde sunt vizați polițiști de frontieră, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a demarat investigațiile corespunzătoare, fiind acordat tot suportul necesar organului de urmărire penală și PCCOCS. Reiterăm obiectivul instituțional și anume toleranță zero ilegalităților la frontieră și se va interveni de fiecare data când se cere curățirea sistemului de persoane care se implică în diferite activități ilicite. Nu vom permite ca astfel de angajați să compromită prestigiul funcției și al instituției”, menționează sursa.

Amintim, acțiunile de urmarire penală se efectuează în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul, organizării migrației ilegale, al bărbaților cetateni ai Ucrainei spre țările Uniunii Europene, tranzitînd ilegal teritoriul Republicii Moldova. În cauza penală sînt vizați 14 angajați ai poliției de frontieră.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий