Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1734

Reacția CFM în urma perchezițiilor de la Sadova

3 ian. 2022,, 13:45   Societate
3823 7

La CFM nu este și nu va fi loc pentru corupție și prejudiciere. Astfel reacționează întreprinderea la cazul cu containerele din metal, care au ajuns de pe teritoriul „Căii Ferate din Moldova” pe teritoriul unui terenul agricol din Sadova, transmite Noi.md cu referire la Punctul.

Reprezentanții CFM ne-au comunicat că, acest caz este unul care va fi documentat pe interior în cadrul întreprinderii, la fel ca alte cazuri documentate, materialele acumulate fiind transmise instituțiilor comepetente.

„Î.S. „Calea Ferată din Moldova” în ultimele 6 luni a întreprins un șir de acțiuni pentru a identifica și documenta pe interior cazurile de corupție și delapidare a averii întreprinderii, materialele acumulate legal fiind transmise instituțiilor competente. Cazul de azi este unul din mai multe care urmează. Accentuăm încă o dată: La Î.S. „Calea Ferată din Moldova” nu este și nu va fi loc pentru corupție și prejudiciere a întreprinderii”, a comunicat Dmitri Prohnițchi, specialist responsabil de comunicare al CFM.

Amintim că, astăzi s-au desfășurat mai multe percheziții în localitatea Sadova din raionul Călărași. Subiect al cauzei penale ce vizează perchezițiile ar fi două containere din metal ce s-ar afla pe un teren al companii. Procuratura Generală a confirmat ulterior perchezițiile precizînd că „sînt efectuate de către procurorii din cadrul Procuraturii mun.Chișinău Of. Centru, în comun cu IGP, în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul delapidării bunurilor de la CFM, manifestată prin sustragerea a două containere de metal”.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий