Criza energetică stiri: 774
Preşedintele stiri: 3231
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Reacția Ambasadei FR la refuzul de intrare în Moldova a unui membru al Societății Civile

8 mai. 2019,, 17:09   Societate
1985

Ambasada Federației Ruse și-a exprimat îngrijorarea față de numărul tot mai mare de cazuri de refuz al intrării în Republica Moldova a cetățenilor ruși.

Acest lucru este menționat în mesajul ambasadei, emis în legătură cu refuzul intării unui membru al Societății Civile a Federației Ruse.

"Astăzi, la 8 mai 2019, autoritățile moldovenești nu i-au permis să intre în țară lui Alexandru Malkevici, un renumit jurnalist rus, reședintele comisiei pentru mass-media a Societății Civile a Federației Ruse, care a venit la Chișinău să se odihnească", se arată în mesaj.

Reprezentanța Federației Ruse din Moldova afirmă că "astfel de acțiuni ale partenerilor moldoveni nu contribuie deloc la creșterea fluxului turistic din țara noastră, în special la armonizarea relațiilor bilaterale", dat fiind faptul că Republica Moldova are un potențial turistic semnificativ și este una dintre cele mai atractive destinații turistice ale cetățenilor ruși.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав