COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Rață îi răspunde lui Dicusar: Nu a semnalat despre intimidări

24 sep. 14:43   Societate
1694 2

Mariana Rață a comentat declarațiile făcute de fosta sa colegă de la TV8, Mihaela Dicusar, care a dezvăluit într-un interviu despre intimidările la care a fost supusă de către Veaceslav Platon, transmite Noi.md cu referire la stiri.md.

Cofondatoarea Mariana Rață a declarat că a fost și ea intimidată de Platon, dar aceasta nu a tăcut așa cum a făcut Dicusar.

”Mihaela Dicusar din păcate nu a venit să semnaleze conducerii tv despre aceste intimidări atunci cînd ele se întîmplau, ci doar cînd a plecat ne-a zis despre aceste cazuri cu adevărat regretabile. Și eu am primit intimidări de la Platon în acest an, dar în cazul meu eu le-am tratat ca un risc al meseriei, comunicînd despre ele cu conducerea tv”, scrie Rață.

Reamintim că fosta prezentatoare TV8, Mihaela Dicusar, a declarat într-un interviu că a fost atacată, jignită și intimidată în repetate rînduri de către controversatul afacerist Veaceslav Platon.

Dicusar a părăsit TV8 la o zi după ce Natalia Morari a recunoscut că are o relație cu Platon și că au și un copil împreună.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽