Răspunsuri la cele mai importante întrebări privind reluarea procesului de studii (DOC)

30 aug. 2020,, 11:45   Societate
2486 0

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării informează despre elaborarea ghidului pentru părinți: Cum poți susține copilul tău în contextul pandemiei Covid-19?, care are ca scop oferirea răspunsurilor clare pentru părinți/ reprezentanții legali ai copiilor la cele mai frecvente întrebări privind reluarea procesului educațional în cadrul instituțiilor de învățămînt din țară.

Ghidul conține informații utile privind prevenirea infecției cu virusul COVID-19; acțiunile de răspuns în caz de apariție a semnelor de boală a unui membru al familiei; modelele de desfășurare a procesului educațional; reguli privind reluarea activității școlilor; rutina zilei - înainte și după lecții; siguranța online; starea psiho-emoțională a copilului în timpul și în afara școlii etc, scrie unimedia.

Documentul a fost elaborat și aprobat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale, UNICEF Moldova, Fondul Națiunilor Unite pentru Populație (UNFPA) în Republica Moldova și Organizația Mondială a Sănătății în Moldova.

„Ghidul pentru părinți: Cum poți susține copilul tău în contextul pandemiei COVID-19?” va fi expediat electronic în adresa tuturor instituțiilor de învățămînt din țară. Ghidul va fi disponibil și în limba rusă.

Ghid Pentru Parinti - Editat by UNIMEDIA

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?