COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Raioanele din Moldova în care s-au înregistrat doar cîteva cazuri de coronavirus

Raioanele din Moldova în care s-au înregistrat doar cîteva cazuri de coronavirus

Deși numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus în Republica Moldova este deja de peste opt mii, iar în cele mai multe dintre raioanele și municipiile țării numărul de cazuri este ordinul zecilor sau chiar sutelor, sînt trei raioane în care cifra pacienților este sub zece, majoritatea dintre ei fiind deja tratați.

De asemenea, aceste trei raioane nu înregistrează deocamdată niciun deces, provocat de COVID-19. Este vorba despre raionul Leova din sudul țării, Camenca, din regiunea transnistreană și Șoldănești, de la nord, scrie tv8.md.

În Camenca și Șoldănești mai sînt acum două cazuri active (cîte un caz în fiecare raion), iar în Leova au fost confirmate cinci cazuri de infecție și toate cinci s-au finalizat cu tratarea pacienților, arată datele Ministerului Sănătății.


Totuși, în prezent, cumulativ în raioanele Leova și Șoldănești sînt peste patru sute de persoane care se află sub supraveghere, iar în Camenca, niciunul.

Estimativ, în aceste trei raioane locuiesc sub o sută de mii de oameni: circa 22 de mii de locuitori, în Camenca; circa 36 de mii de locuitori, în Șoldănești, și circa 44 de mii de locuitori, în Leova.

La polul opus se află municipiul Chișinău, cu peste 2500 de cazuri confirmate și Tiraspol și Soroca, cu 480 și 406 cazuri de infecție.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load