COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Răfuială între membrii a două grupări criminale

Șase membri ai unei grupări infracționale au fost reținuți de către ofițerii Direcției investigații criminale, fiind suspectați pentru că au atentat la viața și sănătatea unui bărbat.

Motivul răfuielii ar fi o pretinsă datorie financiară pe care victima pînă în prezent nu a achitat-o. Cei șase membri ai grupării criminale au vîrste cuprinse între 25 și 50 ani, locuitori ai mun. Chișinău și ai raioanelor Orhei și Rezina, fiind anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor grave și deosebit de grave.

Astfel, la 20 august curent, membrii grupării l-au bătut cu o bîtă pe un bărbat, provocîndu-i leziuni corporale periculoase pentru viața și sănătatea acestuia. Potrivit poliției, ultimul este membru al altei grupări criminale, anterior condamnată pentru diverse infracțiuni.

Cinci suspecți au fost arestați pentru 30 de zile, iar în privința unuia este aplicată măsura obligatorie de nepărăsire a localității, măsurile aplicate au fost decise de către Judecătoria Ciocana.

Dacă vor fi găsiți vinovați de săvîrșirea infracțiunilor incriminate, persoanele bănuite riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani. Poliția continuă investigațiile.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load