COVID-19 : VACCINAȚI 1 005 181  INFECTAȚI 409 397 (+2394)   TRATAȚI 370 993     DECESE 10 522(+9)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 544
Coronavirus stiri: 7929

Qatarul a donat două mașini electrice Ministerului Afacerilor Interne

25 noi. 2021,, 15:30   Societate
1654 0

Doua mașini electrice, o ambulanță și o mașină de pompieri, au fost donate astăzi Ministerului Afacerilor Interne de Ambasada Statului Qatar la Chișinău, comunică Moldpres.

Donația a fost făcută conform instrucțiunilor Sheikhului Khalid bin Khalifa al Thani, premier și ministru de Interne al Qatarului, în contextul continuării cooperării bilaterale. La ceremonia de transmitere a donației au fost prezenți secretarul de stat al MAI, Serghei Diaconu, și Hamad Bin Rashid al Athba, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova, scrie sursa citată.

Însărcinatul cu afaceri qatarez a menționat că donația de astăzi va contribui la ridicarea nivelului serviciilor oferite de Ministerul de Interne al Republicii Moldova în domeniul securității, siguranței și prevenirii incendiilor.

La rîndul său, Serghei Diaconu a mulțumit Statului Qatar pentru sprijinul acordat țării noastre și Ambasadei pentru eforturile depuse, care au contribuit la ridicarea nivelului de cooperare dintre cele doua țări.

Donația de astăzi este a doua din luna curentă oferită de Statul Qatar Ministerului Afacerilor Interne. La data de 10 noiembrie, un lot de tehnică de calcul a fost transmisă poliției. În iunie anul curent, circa 3,5 tone de ajutor medical au fost oferite Chișinăului de Statul Qatar în contextul pandemiei de COVID-19.

1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X