X 

Proteste în centrul capitalei: Poliție vine cu precizări

21 mar. 09:43   Societate
2134 0

În contextul în care, astăzi, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto intenționează să desfășoare o întrunire în capitală, Poliția îndeamnă atît organizatorii, cît și participanții să respecte legislația și să se conformeze indicațiilor oamenilor legii.

”Amintim organizatorilor întrunirii că, potrivit Dispoziției Comisiei pentru Situații Excepționale, desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice în zilele lucrătoare sînt interzise. Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la libera exprimare/întrunire, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane”, se arată în nota emisă presei.

Totodată, oamenii legii solicită cetățenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică și să respecte indicaţiile forţelor de ordine. Vom depune tot efortul ca să evităm disconfortul participanților la trafic și al locuitorilor capitalei.

8
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?