COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Protestatarii lui Șor recunosc că au fost aduși organizat la protest (VIDEO)

Protestatarii lui Șor recunosc că au fost aduși organizat la protest (VIDEO)

Manifestanții care au protestat azi în fața Curții de Apel Chișinău, în susținerea candidatului Partidului Șor Vitalie Balinschi, s-au îndreptat spre microbuzele și autocarele care i-au adus organizat. Unii dintre ei au fost văzuți cum se urcă în transport.

– Ședința mai durează? – Nu. Nouă ne-au spus că gata, să plecăm. -Dar cine a spus să plecați? – Domnul Tabarcea. – El va adus aici? – Nu. Noi am venit singuri. Ne-a spus ca fiecare să ne repartizăm la microbuzele cu care am venit”, au povestit unii protestatari.

Noi singuri am auzit și am venit. – Cât ați achitat pentru transport? – Care și cât a putut pune. – Dvs cât ați dat? – Noi am pus una de la alta. Cât ați strâns? – Dar ce te interesează?”, s-a arătat deranjată de întrebare o femeie, transmite NOI.md cu referire la tv8.md.


De menționat că, participanții la mitingul de protest organizat de Partidul "Șor", aduși în această dimineață la Chișinău din Orhei și din alte localități pentru o acțiune de protest de amploare la Curtea de Apel, au călcat în picioare gazonul de pe strada Independenței din sectorul Botanica al capitalei.

Acest lucru este demonstrat de fotografiile și videoclipurile martorilor oculari.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load