COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

7 sfaturi cum să protejezi copilul de răceală, gripă și sinuzită ©

7 sfaturi cum să protejezi copilul de răceală, gripă și sinuzită

Toamna în Moldova a venit la propriu, iar înghețurile anunțate de agenții meteorologici ne reamintesc că trebuie să fim pregătiți să facem față frigului complet echipați.

Părinții își pregătesc de obicei copiii pentru noul an școlar încă din vară, întărindu-le imunitatea la mare, la munte - la aer curat. În ciuda acestui fapt, odată cu apariția răcelilor, mulți dintre noi ne confruntăm cu faptul că, din cauza bolilor copiilor, avem nevoie să alergăm urgent la medic. Durerea de cap, congestia nazală sau febra ridicată nu permit copilului să învețe la nivel și să aibă o dispoziție bună. Fitopreparatul Sinupret vă va ajuta la ameliorarea stării multor răceli sezoniere și va reduce riscul de complicații până a ajunge la medic. Componentele vegetale, care intră în compoziția medicamentului permit administrarea acestuia copiilor.

Sinupret picături și Sinupret sirop sunt permise copiilor de la 2 ani, drajeurile - de la 6 ani.

Anumite recomandări ale medicilor vor ajuta la prevenirea apariției primelor semne de IRA și IRVA.

1. ÎNTĂRIȚI IMUNITATEA ȘI URMAȚI UN REGIM DE VIAȚĂ SĂNĂTOS.

Știm cu toții că imunitatea puternică este cheia unei sănătăți bune, iar boala este mai ușor de prevenit decât de vindecat. De aceea, pe lângă administrarea medicamentelor speciale, merită să ne amintim despre importanța obiceiurilor sănătoase în igiena personală, nevoia de aerisire regulată a încăperilor și plimbările în aer curat (chiar și în timpul afecțiunilor), precum și despre stilul de viață activ.

2. ÎMBRĂCAȚI-VĂ CORESPUNZĂTOR VREMII ȘI EVITAȚI SUPRA-RĂCELILE.

De obicei, răcelile afectează copiii noștri când aceștia au un sistem imunitar slăbit, la salturi de temperatură și, de asemenea, din cauza hipotermiei. Așadar, nu uităm că vara a trecut și trebuie să ne îmbrăcăm conform vremii. Cum se zice, picioarele le țineți la călduț …

3. EVITAȚI LOCURILE AGLOMERATE.

Copiii pot prinde gripa de la adulți sau de la alți copii. Mai ales cei care sunt în grupuri mari, cum ar fi școlile și grădinițele. Dacă nu puteți evita locurile aglomerate, puteți utiliza întotdeauna măști speciale de protecție. În timpul epidemiilor, puteți restricționa copiii de la participarea la cluburi sportive, activități recreative și orice alte locuri publice. La cel mai mic semn de boală, este mai bine să nu trimiteți copilul la grădiniță sau școală.

4. ALEGEȚI TRATAMENTUL CORECT.

Nu există nici o îndoială că tratamentul adecvat oferit de către un specialist accelerează recuperarea și elimină complicațiile. Refuzați auto-medicația și nu uitați că antibioticele și medicamentele antivirale sunt medicamente diferite (nu se pot înlocui reciproc), la fel cum răcelile pot fi diferite: IRA și IRVA. Întrucât anume copiii sunt expuși cel mai des la răceli, este necesar să se aleagă preparate medicamentoase naturale, mai puțin agresive. Nu încercați să vă tratați copiii cu antibiotice și medicamente antivirale fără prescripția medicului.

5. BEȚI MAI MULTĂ APĂ.

Este important să ne amintim despre consumul corect de apă în timpul bolilor. Dacă beți până la doi litri de lichid pe zi, acest lucru va ajuta organismul să facă față mai ușor bolii și temperaturii ridicate și va contribui la fluidificarea și înlăturarea sputei. De asemenea, este bine să le oferiți copiilor băuturile lor preferate (cu excepția celor carbogazoase și dulci, desigur): diverse ceaiuri, compoturi de casă și băuturi cu fructe, deoarece în timpul bolii organismul pierde nu numai apă, ci și substanțe utile.

6. ALIMENTAȚI-VĂ MAI ECHILIBRAT.

Ne amintim că nutriția este baza sănătății noastre, de aceea includem mai multe fructe, pomușoare de pădure și legume cu un conținut ridicat de vitamina C în dieta copilului: măceș, cătină, ardei, mere. Refuzăm tot ce este prăjit, sărat, picant. De asemenea, medicii recomandă limitarea dulciurilor și a fast-foodului, cel puțin pe durata tratamentului.

7. UTILIZAȚI MEDICAMENTE NATURALE.

Dacă vorbim despre medicamente care pot fi administrate atât adulților, cât și copiilor, cel mai bine este să folosiți medicamente pe bază de plante. Atunci când le alegeți, este foarte important să acordați atenție calității. Medicamentul Sinupret al companiei germane Bionorica este inclus în ghidurile de tratament germane și corespunde standardelor înalte de calitate a produsului. Vă ajută să scapați de nas înfundat și de simptomele sinuzitei „din interior”, tratând în mod complex cauzele bolii. Medicamentul reduce inflamația mucoasei, diluează mucusul și are proprietăți antivirale.

IMPORTANT: Sinupret drajeuri și Sinupret forte drajeuri diferă după doza de substanță activă.

Înainte de utilizare, consultați medicul sau farmacistul.

Nu uitați, cu un tratament adecvat și la timp al copilului, nu numai că îl ajutați să se recupereze mai rapid, dar vă protejați și de alte complicații precum: sinuzita cronică, sinuzita maxilară și otita.

Aveți grijă de voi și de copii și fiți sănătoși!

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load