COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Proiectul celor 300 de terenuri sportive, promise de Președinție, oprit

Proiectul celor 300 de terenuri sportive, promise de Președinție, oprit

Deși Președinția a promis, încă în 2017, construcția a 300 de terenuri sportive, proiectul grandios a fost stopat. Și asta pentru că s-au terminat banii. Cel puțin, asta este explicația acordată de șeful statului, Igor Dodon, în cadrul unui interviu pentru AGORA.

„Cîteva zeci au fost construite. Din lipsă de finanțare, nu s-a mers masiv peste tot. Eu am adresat o scrisoare dlui Erdogan, l-am rugat să ne ajute. Am discutat cu el în decembrie, când fost în vizită oficială în Turcia. Ne-a promis că o să ne ajute. Am expediat o scrisoare și la TIKA, și am rugat să ne ajute cu implementarea acestui proiect. Chiar recent am discutat cu consilierii, sper că vom avea susținere. Căutăm finanțare pentru un așa proiect. Voi face tot posibilul să găsim finanțare ca ele să fie construite. Câți bani o să fie, atât o să construim”, a declarat Igor Dodon.


Menționăm că cele 300 de terenuri sportive urmau să fie gata la finele anului 2020. Proiectul de sub egida președintelui urma să fie finanțat de fundațiile „Din Suflet” și „Iubesc Moldova”, donatorii cărora nu sunt cunoscuți.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load