TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Programul ”Drumuri Bune” va continua. Ce localități vor fi privilegiate

Programul ”Drumuri Bune” va continua. Ce localități vor fi privilegiate

Programul „Drumuri Bune” va beneficia în acest an de alocări în sumă de 650 de milioane de lei. Vor fi reparate drumurile din localitățile care au fost ignorate anul trecut.

Informațiile au fost prezentate de șeful Administrației de Stat a Drumurilor, Gheorghe Curmei, face declarații de presă privind deciziile luate în cadrul Consiliului Fondului Rutier.

„Vor fi acoperite localitățile care nu au beneficiat echitabil sau suficient în conformitate cu număr populației. Ministerul deja a expediat recalculul Administrației de Stat a Drumurilor care urmează să informeze antreprenorii cu privire la aceste limite. Antreprenorii sînt deja pregătiți să înceapă lucrările. Sperăm că în următoarele zile deja vom vedea lucrările începute”, a declarat Gheorghe Curmei.


„Programul aprobat a fost de 1 miliard 750 de milioane de lei. În legea bugetului sînt prevăzute 950 de milioane. Deci avem un deficit. Din aceste 950 de milioane, 250 de milioane sînt datorii pentru lucrările executate în 2018”, a explicat șeful Administrației de Stat a Drumurilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load