COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6588

Programarea la examenul de obţinere a permisului de conducere va deveni mai simplă

25 mai. 17:45   Societate
1677 0

Agenția Servici Publice anunță despre iniţierea procesului de modernizare a sistemului de programare electronică la examenul de obţinere a permisului de conducere.

Proiectul pilot este implememtat în cadrul Secţiei înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto din orașul Criuleni, începînd cu data de 24 mai.

Astfel, platforma modernizată de programare va asigura îmbunătăţirea și optimizarea business proceselor de înscriere prealabilă la examenele de calificare a conducătorilor auto și obținerea permisului de conducere, precum și va ridica nivelul de securitate al procesului de programare.

„Atenționăm repetat că programarea prealabilă şi urgentă la probele teoretică și practică ale examenului de obținere a permisului de conducere în cadrul subdiviziunilor teritoriale competente ale ASP, se realizează exclusiv prin intermediul resurselor Agenției Servicii Publice: online prin accesarea paginii oficiale a instituției www.asp.gov.md, telefonic la numerele de contact ale subdiviziunilor teritoriale de înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto sau nemijlocit în cadrul oficiului, precum și prin apel la numărul unic al Call-centrului 14909”, precizează ASP.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽