Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Prognoza meteo pentru 4 decembrie

4 dec. 2020,, 07:10   Societate
4432 0

În următoarele 24 de ore, în țară cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca sînt anunţate cinci grade. La Bălţi sînt aşteptate șase grade, iar la Orhei cu unul mai mult.

La Tiraspol și Leova mercurul în termometre va urca pînă la opt grade. Ceva mai cald va fi în sudul ţării. La Comrat sînt prognozate nouă grade, iar la Cahul zece.

În Capitală, în următoarele 24 de ore cerul va fi variabil. Ziua vor fi opt grade, iar noaptea zero grade. În următoarele zile se va răci uşor, iar termometrele vor arăta ziua pînă la trei grade Celsius. Noaptea sînt anunţate pînă la minus patru grade, scrie publika.md.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Londra și Paris se așteaptă patru grade, iar la Berlin cu unul mai mult. La Madrid sînt anunțate șapte grade, iar la Roma 14. La Praga vor fi două grade, iar la Varșovia și Viena vor fi șase grade. La Budapesta se așteaptă șapte grade, iar la Belgrad zece. La Kiev se vor înregistra trei grade, iar la Moscova minus trei. La București termometrele vor indica 11 grade, iar la Ankara 14. La Atena maxima va fi de 17 grade Celsius.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?