COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7924

Producătorii autohtonii își vor putea vinde legumele pe străzi (VIDEO)

8 apr. 2020,, 17:56   Societate
2745 1

Prim-ministrul Ion Chicu a venit cu o veste bună după Ședința Comisiei Situației Excepționale. Oficialul a declarat că va fi permisă vînzarea legumelor autohtone în puncte amenajate pe străzi.

„Moment important decis la ședința Comisiei Situații Excepționale este permiterea pe perioada stării de urgență în baza autorizației de amplasare emise de pretori sau primăria localității a comerțului ambulant cu produse agricole proprii.

Actualmente, avem mai mulți producători agricoli deținători de sere, care au crescut legume spre vînzare, în special, și nu le pot comercializa, deoarece piețele sînt închise și capacitățile magazinelor tot sînt limitate.

În aceste condiții am luat decizia să permitem comerțul ambulant exclusiv pentru producători care pot face dovada că sînt producători (gospodării țărănești) pentru a desfășura acest comerț în municipiile Chișinău, Bălți, în locuri stabilite de autoritățile publice locale și cu respectarea strictă a normelor epidemiologice și sanitare”, a spus Ion Chicu, potrivit stiri.md.


0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X