COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Procurorii cer prelungirea mandatului de arest pe numele lui Ruslan Popov

27 oct. 15:06   Societate
1199 0

Procurorii anticorupție îl vor pe Ruslan Popov, adjunctul procurorului general, suspendat din funcție, după gratii. Aceștia vor cere astăzi magistraților Judecătoriei Ciocana să îi prelungească măsura de arest cu 30 de zile, în izolator. Avocații vor cere eliberarea lui Popov.

Ruslan Popov a fost plasat în arest în izolatorul CNA, pentru 20 de zile, prin decizia din 19 octombrie a Curții de Apel Chișinău. Atunci, judecătorii i-au schimbat măsura preventivă din arest la domiciliu în arest după gratii. Apărătorii săi au spus că vor să se plîngă la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Ruslan Popov a fost reținut la începutul lunii octombrie, după ce procurorii și mascații de la SIS au efectuat la el acasă, dar și la sediul PG mai multe percheziții. Popov este suspectat de îmbogățire ilicită. Anul trecut, Centrul de Investigaţii Jurnalistice a publicat o serie de anchete despre averea şi presupusele afaceri camuflate ale lui Ruslan Popov.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X