X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1746

Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arest la domiciliu pentru Alexandr Stoianoglo

29 oct. 2021,, 14:16   Societate
2414 1

Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arest la domiciliu, pe un termen de 30 de zile, pe numele șefului suspendat al Procuraturii Generale, Alexandru Stoianoglo, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Despre asta a anunțat procurorul desemnat pe caz de Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), Victor Furtună.

Astfel, vineri, 29 octombrie, în privința lui Alexandru Stoianoglo a fost înaintat la Judecătoria Chișinău sediul Ciocana, demersul cu privire la prelungirea măsurii preventive.

Procuratura Anticorupție informează că va veni cu informații suplimentare în legătură cu stabilirea datei și orei examinării demersului.

Procurorul anticorupție, Victor Furtună a fost desemnat de CSP , în data de 5 octombrie, să instrumenteze dosarul în care procurorul general suspendat este învinuit pe cinci capete de acuzare. Este vorba despre abuz de serviciu, corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu. Furtună a dispus la scurt timp inițierea urmăririi penale și a efectuat, împreună cu ofițerii SIS, percheziții la sediul Procuraturii Generale, dar și acasă la Stoianoglo. În prezent, Alexandru Stoianoglo se află în arest la domiciliu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий