COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Procuratura Generală: Nistor Grozavu a fost reținut, apoi eliberat

Procuratura Generală: Nistor Grozavu a fost reținut, apoi eliberat

Procuratura Generală сonfirmă faptul că fostul viceprimar al capitalei Nistor Grozavu a fost reținut, în urma perchezițiilor care au avut loc azi-dimineață, totuși, ulterior, acesta a fost eliberat.

Atît Grozavu, cît și alți funcționari de la Primărie, sînt bănuiți de escrocherie, falsificarea probelor și exces de putere sau depăşirea atribuţiilor de serviciu. De asemenea, pe lîngă funcționari, în această cauză penală, sînt vizate și alte persoane fizice și juridice, spun procurorii.

Pentru 72 ore a fost reținut Nistor Grozavu și un angajat al Direcției generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Primăriei mun. Chișinău. Ulterior, bănuiții au fost eliberați: „În rezultatul audierii, ambele persoane au colaborat cu organul de urmărire penală, fără ca să fie identificate temeiuri că aceștia vor împiedica efectuarea urmăririi penale, motiv pentru care a fost luată decizia de eliberare a acestora, cu aplicarea măsurii de nepărăsire și obligarea lor de a se prezenta la solicitarea organului de urmărire penală”, spun procurorii.


Totodată, a fost audiat în calitate de bănuit și un angajat din cadrul Primăriei mun. Chișinău, care la momentul comiterii infracțiunii deținea funcția de șef interimar de secție.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri