COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Procuratura Generală comentează imaginile video cu Stoianoglo și Platon

Procuratura Generală comentează imaginile video cu Stoianoglo și Platon

Procuratura Generală a venit cu o reacție la apariția imaginilor video în presă în care Procurorul general alexandr Stoinaoglo se salută cu condamnatul Veaceslav Platon.

„Imaginile video, publicate în presă, constituie o secvență din cadrul audierilor lui Veaceslav Platon în dosarul penal, preluat de la DIICOT România, în care este vizat cetățeanul Vladimir Plahotniuc și despre care publicul larg a fost anterior informat. Audierea lui Platon a fost efectuată de către un grup de procurori, în prezența apărătorilor acestuia, iar întreg procesul a fost filmat, oficial, de către un expert criminalist”, spun reprezentanții Procuraturii Generale.

Instituția mai spune că „Procurorul General a dispus efectuarea unui control de serviciu pentru stabilirea circumstanțelor scurgerii în presă a materialelor cu caracter procesual penal, divulgate contrar intereselor urmăririi penale, neconform procedurilor legale și sancționarea celor vinovați”, scrie deschide.md.


Presa a primit un clip video cu V. Platon, după ce Alexandru Stoianoglo a devenit procuror general. Din imagini, se poate observa cum la intrarea în încăperere, Procurorul General Stoianoglo merge și se salută cu V. Platon, căruia i se adresează cu: „Salut, Veaceslav!” În replică, Platon, cu zîmbetul pe buze spune: „Bună, Alexandr Dmitrivici”.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load