COVID-19 în MOLDOVA

Procuratura, despre jurnaliștii interceptați în perioada guvernării PDM

Procuratura, despre jurnaliștii interceptați în perioada guvernării PDM

Mai mulți jurnaliști care muncesc în redacțiile din știri și dezbateri ar fi fost interceptați și filați în perioada de guvernare a Partidului Democrat.

Declarația a fost făcută depreședintele Comisiei parlamentare Securitate și Ordine Publică, Chiril Moțpan, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. Deputatul a prezentat și documente care ar adeveri acest fapt.

Contactat de Agora, serviciul de presă al Procuraturii Generale (PG) a spus că instituția „a efectuat deja controale în privința majorității acestor aspecte”.


„Anterior, PG a comunicat că pe unele fapte din cele expuse au fost pornite cauze penale. Vom verifica suplimentar unele aspecte și vom reveni cu detalii, în modul prevăzut de lege, în eventualitatea în care domnul vizat (n.r. – Chiril Moțpan) va depune demersul în cauză”, se menționează în răspunsul primit.

„Și presa a fost în vizorul lor. sînt și jurnaliști: Durbală, Cheianu, Vasile Năstase, Val Butnaru, Natalia Morari, Mariana Rață, Angela Gonța, Ion Terguța, Jardan Aurica, Tudor Darie, Preașcă Ion, Ursu Valentina” , a declarat Moțpan.

Deocamdată niciunul dintre reprezentanții media nu a comentat situația.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load