COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Procuratura Anticorupție va examina plîngerea depusă de avocații lui Stoianoglo

20 oct. 22:37   Societate
1478 0

Procuratura Anticorupție va examina plîngerea depusă de către avocații lui Alexandru Stoianoglo la Consiliul Superior al Procurorilor privind suspendarea hotărîrii prin care procurorul de caz, Victor Furtună a pornit urmărirea penală în privința Procurorului General suspendat.

Decizia a fost aprobată la ultima ședință a CSP, din 15 octombrie.

Alexandr Stoianoglo se află în arest la domiciliu, urmare a deciziei magistraților de la Curtea de Apel de acum circa o săptămînă.

Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a fost reținut de ofițeri SIS, pe 5 octombrie, cu doar cîteva minute înainte de un briefing anunțat de către acesta pentru ora 18:00. Asta ca urmare a unei sesizări depuse la CSP de un deputat PAS, distribuită spre examinare procurorului Victor Furtună, cel care l-a anchetat anterior și pe Nicolae Chitoroagă.


Procurorul General a spus că acțiunile sînt o răzbunare din partea Maiei Sandu și că „revenim la stat capturat”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X