X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Prinși la strîns de metale în zona de frontieră

23 ian. 13:45   Societate
2344 0

Alți doi conaționali, echipați cu detectoare de metale, au fost prinși de polițiștii de frontieră în zona de competență a SPF Cosăuți. Mai mult că aceștia deja aveau strînse metale uzate.

În cadrul unei misiuni de serviciu, pe direcția Grigorauca - Holosnita patrula mobilă a observat un mijloc de transport, staționînd pa marginea drumului. La verificarea mașinii și a persoanelor văzute în apropiere, au fost identificați doi locuitori ai satului Horodiște, cu vîrste 38 și 53 de ani, avînd cu ei un sac cu metal uzat.

La solicitarea inspectorilor de a prezenta vreun act care atesta legalitatea acțiunilor și a aflării în zona de frontieră, doar unul dintre ei s-a putut legitima cu act de identitate.

Bărbații au recunoscut că sînt în zonă cu scopul de a strînge metal uzat și nu au o autorizație în acest sens.


Prin urmare, uneltele speciale au fost ridicate de către polițiștii de frontieră pînă la stabilirea circumstanțelor, iar bărbații au fost amendat contravențional pentru încălcarea regulilor de regim în zonă de frontieră.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?