Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1454

Prins de polițiști cu acte expirate: Ce riscă un cetățean

26 noi. 2020,, 14:40   Societate
4996 0

Un conaţional a fost identificat în trafic cu actele expirate pentru mijlocul de transport, înregistrat în afara Republicii Moldova.

Angajaţii Direcţiei regionale NORD au acţionat, conform unei informaţii operative, în seara zilei de ieri, 25 noiembrie.

Grupa mixtă formată din angajații secției echipe mobile din cadrul Direcției regionale Nord și ofițerul de investigații al Sectorului Poliției de Frontieră Otaci au stopat, la intrarea în oraşul Otaci, un mijloc de transport marca BMW 530D, înmatriculat în Bulgaria. La volanul autoturismului se afla un cetăţean al Republicii Moldova, de 33 de ani. Din cercetările primare s-a stabilit că toate actele de însoțire ale mijlocului de transport sînt expirate.

În cadrul audierilor, bărbatul a încercat să ducă în eroare poliţiştii de frontieră, iar cînd a fost deconspirat a refuzat să mai ofere careva declaraţii.

În rezultat, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Otaci, iar acţiunile pentru elucidarea cazului sînt întreprinse în continuare de către angajaţii Poliţiei de Frontieră. Conducătorul auto riscă o amendă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?