AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 466 469  Au ieșit 381 000​  Au rămas 85 469     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 889
Criza energetică stiri: 713

Prin ce sînt utili bloggerii pentru mass-media tradițională?

1 noi. 2021,, 10:15   Societate
1549 0

Bloggerii și vloggerii depășesc reprezentanților mass-media tradiționale în unele privințe, dar acest lucru le permite acestora din urmă să învețe din greșelile făcute de primii, să învețe lecții importante pentru ei înșiși, să obțină rezultate pentru a concura cu succes în viitor.

Această opinie a fost exprimată de către Secretarul Uniunii Jurnaliștilor din Federația Rusă, șeful Departamentului Internațional al Uniunii Jurnaliștilor din Rusia, vice-președintele Federației Internaționale a Jurnaliștilor, Timur Șafir, în cadrul emisiunii "Mecanismul de acțiune cu Elena Levițkaia-Pahomova" pe canalului NTV-Moldova, transmite Noi.md.

"În primul rând, pentru aceasta există vulpi, pentru ca găinile să nu adoarmă în coteț. În al doilea rând, într-o oarecare măsură, bloggeri depășesc reprezentanții mass-media tradiționale, dar, uneori, acest lucru seamănă cu un alergător care depășește pe un cîmp minat, pentru că după exemplul celui ce depășește, după exemplul rezultatelor pe care le obțin bloggerii și vloggerii în influențarea publicului, se vede nu numai cum crește audiența, dar și greșeli pe care le fac. Adică este testată reacția publicului la o serie de aspecte negative din această lucrare, la modul de oferire a știrilor, la absența responsabilității pentru oferirea știrilor și ca urmare a prezentării acestei știri, adesea iresponsabilă. Este testată reacția publicului și chiar și aici jurnalistul profesionist, mass-media profesionistă poate sublinia pentru sine o mulțime de lucruri importante de învățat din greșelile altora, poate face măsurători ale publicului, măsurători ale reacției la un fenomen sau altul, la subiectele-cheie la care reacționează, formatul prezentării, elementul prezenței sau absenței într-o oarecare măsură. Există o mulțime de elemente de învățat. Cred că în toate domeniile lipsa concurenței înseamnă stagnare, în profesia noastră e același lucru", a spus el.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав