COVID-19 : VACCINAȚI 1 004 668  INFECTAȚI 400 556 (+3971)   TRATAȚI 369 770     DECESE 10 501(+13)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 543
Coronavirus stiri: 7924

Primul interviu al regizorului Viorel Mardare, după ce a fost diagnosticat cu cancer

28 sep. 2018,, 16:40   Societate
2674 1

Regizorul și jurnalistul Viorel Mardare, care este internat la o clinică din Austria și luptă cu o formă rară de cancer, a acordat primul său interviu după ce a plecat, în august curent, la tratament.

Viorel a ținut să mulțumească, ieri, la o emisiune de la „Vocea Basarabiei”, tuturor celor care l-au ajutat în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru tratamentul său.

În momentul intervenției în direct la emisiune, prin telefon, Viorel privea cerul: „E un cer foarte frumos aici”.

„Regret foarte mult că trăim într-o lume în care 20 de miligrame de medicament costă ca un artefact adus de pe Lună sau de pe Marte. Sunt niște medicamente foarte scumpe și, sincer vorbind, acest lucru mă depășește. De ce în secolul nostru ar exista medicamente scumpe? Un borcănaș de medicamente costă cât o mașină! Regret foarte mult că suntem impuși să continuăm campania de gofunding. Speram foarte mult să încheiem acolo, în prima încercare reușită de a aduna banii. Mulțumesc încă o dată tuturor oamenilor care m-au ajutat”, a spus Viorel Mardare care peste câteva zile va împlini 37 de ani.

Prietenii lui Viorel Mardare, prezenți în studioul „Vocii Basarabiei”, au anunțat că în scurt timp va fi organizată o licitație cu vânzarea unor produse care vor conține expresii de-ale lui Viorel, care au devenit unele de referință în timp.

Menționăm că, zilele trecute, apropiații lui Viorel au lansat un nou apel pentru susținerea regizorului care mai are nevoie de 60 de mii de euro pentru tratament, după ce rezultatele primei etape a tratamentului nu au fost cele scontate.

Până acum, din cele 180 de mii de euro necesare s-au adunat peste 128 de mii.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X