Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Primele imagini din timpul perchezițiilor efectuate la domiciliul lui Vasile Botnari

29 mar. 12:16   Societate
2734

Procurorii anticorupție și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) au încheiat perchezițiile acasă la fostul director SIS, Vasile Botnari, care este vizat într-o cauză penală pornită pentru îmbogățire ilicită.

Din imaginile surprinse de TV8 la poarta ex-directorului SIS se vede însă că una dintre persoanele care a participat la percheziții avea în mîini un pachet de culoare verde. Nu se știe ce conține acesta.

Oamenii legii au refuzat să ofere detalii despre probele ridicate.

Fostul director SIS, Vasile Botnari, singurul dintre oficialii moldoveni care a fost condamnat în dosarul expulzării profesorilor turci, îşi duce traiul într-o gospodărie de lux, amplasată pe trei terenuri destinate construcţiilor dintr-un cartier elitist din Chişinău.

Atît terenurile, cît şi construcţiile, au ajuns în proprietatea lui Botnari, atunci cînd acesta deţinea funcţii înalte de demnitate publică, fiind unul dintre apropiaţii şi protejaţii lui Vladimir Plahotniuc. Ex-șeful de la SIS conduce un bolid de lux, angajează oameni pentru întreţinerea gospodăriei şi cheltuiește lunar cel puţin 9 mii de lei pentru serviciile de pază.
4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав