COVID-19 în MOLDOVA

Primarul din Ivancea: ”Lasați-mă în pace”

Primarul din Ivancea: ”Lasați-mă în pace”

Primarul de Ivancea a refuzat să iasă la un dialog public cu consilierul local, Victor Marahovschi.

Primarul comunei Ivancea, raionul Orhei, Boris Ochișor a renunțat la dialog public cu consilierul din Consiliul local al comunei Ivancea, raionul Orhei, Victor Marahovschi, care a propus anterior primarului din Ivancea și consilierilor să discute public numeroasele probleme și întrebări care s-au adunat, transmite Noi.md.

Totodată, Boris Ochișor, în cadrul unui live pe rețelele de socializare, l-a acuzat pe Victor Marahovschi că "nu vrea ca comuna Ivancea să prospere și folosește structurile puterii pentru a organiza tot felul de controale și verificări, pentru a nu permite dezvoltarea comunei".


Primarul comunei Ivancea, raionul Orhei, a declarat că este gata să răspundă pentru fiecare bănuț în fața organelor de control și a oamenilor și a îndemnat "să fie lat în pace”.

"După cum înțeleg, primarul refuză întîlnirea pentru a clarifica mai multe probleme... Ei bine, dacă e așa, mîine voi comenta acest videoclip cu prezentarea unor dovezi concrete privind ilegalitatea sa, încălcarea legislației și a alte momente "interesante", a menționat Victor Marahovschi.

El a propus anterior ca primarul din Ivancea și consilierii săi să răspundă la un șir de întrebări legate și de depășirea atribuțiilor de serviciu, și de abuz de putere și de cheltuieli nejustificate. În același timp, Marahovschi a propus să facă acest lucru în public, pentru ca să vadă toată lumea.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load