COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primaria unei localități din Moldova va achita serviciile comunale ale locuitorilor

Primaria unei localități din Moldova va achita serviciile comunale ale locuitorilor

Primăria satului Condrița va compensa în mărime de 100% toate serviciile comunale inclusiv telefonul fix, în afară de internet și TV, pentru lunile martie și aprilie 2020, anunță primarul Andrei Donică.

Primarul a solicitat locuitorilor să consume rațional resursele. Totodată a menționat că recompensa nu va depăși suma facturilor din luna februarie. Astfel că, diferența va fi achitată din resursele proprii, transmite unimedia.info.

„Decizia este că compensăm cheltuiele comunale cu condiția ca să fie cheltuieli raționale, s-a decis ca factura pe luna martie si aprilie, să nu fie mai mult decît a fost în februarie. Dacă în luna februarie a-ți avut o sumă anumită și în martie e aceeași aceste cheltuieli vor fi compensate, dacă mai mult, suma care diferă o veți achita ca și consumator din propriile surse”, a spus primarul.


Compensații vor primi toți locuitorii satului Condrița, din Bugetul Local al Primăriei Condrița, indiferent de statutul social: pensionar, invalid, angajat, șomer, student ș.a.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load