COVID-19 în MOLDOVA

Primăria din Comrat va angaja avocați pentru un proces privind piața municipală

Primăria din Comrat va angaja avocați pentru un proces privind piața municipală

Primăria municipiului Comrat va angaja avocați. În acest scop vor fi alocați 80 de mii de lei. O astfel de hotărîre au luat consilierii municipali la ședința din 31 ianuarie.

Consilierul Vladimir Cimpoieș a menționat că la primărie deja activează 4 juriști, precum și a fost angajat un viceprimar pe probleme juridice. Consilierul a pus la îndoială justificarea cheltuielilor, transmite NOI.md cu referire la point.md.

Primarul de Comrat, Serghei Anastasov, la rîndul său, a menționat că juriștii care lucrează la Primărie nu sînt atît de bine pregătiți pentru a participa la procesul împotriva "GăgăuzCoop".


"Nivelul de pregătire al avocaților noștri nu corespunde cu cel al avocatului", a spus primarul. El a mai menționat că juriștii primăriei primesc un salariu mic de 5 mii de lei.

Este vorba despre un proces judiciar care durează de mai mulți ani și care se referă la Piața Centrală din Comrat. Primăria a reziliat contractul cu ”GăgăuzCoop” cu privire la administrarea pieței, hotărîrea fiind contestată în instanța de judecată.

În final, majoritatea consilierilor au luat hotărîrea de a aloca mijloace pentru achitarea serviciilor avocaților.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load