Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Prima etapă a proiectul Educație Online a fost încheiată

8 mai. 2020,, 18:44   Societate
2319 0

Faza întîi a proiectul Educație Online a ajuns la sfîrșit. Cel puțin asta anunță primarul general al capitalei Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Edilul capitalei spune că a fost realizată o muncă enormă, s-a lucrat rapid și cu mult entuziasm, s-a depus suflet și dăruire în fiecare lecție video, în fiecare detaliu a platformei educatieonline.md.

„S-a dat dovadă de solidarizare, implicare și multă, dorință de a crea un lucru util și inovativ pentru toți elevii, părinții și profesorii. Aceștia au avut încredere în ideea noastră și ne-au susținut. Rezultatele obținute sînt o dovadă și un imbold pentru a începe pregătirile pentru a doua fază a proiectului, avînd mai multe idei întru dezvoltarea sistemului educațional din Republica Moldova. Educație Online este un proiect reușit datorită vouă și apreciat atît în țară, cît și în deasupra”, a se arată în postarea sa.

Edilul capitalei a ținut să mulțumească tuturor celor care au susținut Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova în realizarea proiectului.
„Mulțumesc partenerilor proiectului : Fundația Soros-Moldova – Universitatea Tehnică a Moldovei – Emisiunea Edu Tolk -Crunchyroll – Asociația Națională a companiilor din domeniul TIC – Academia de Inovare și Schimbare prin Educație”.

Ulterior, urmează a doua fază a proiectului Educație Online, care va oferi posibilitatea de a îmbunătăți biblioteca digitală.
Amintim că lecțiile video vor fi transmise prin intermediul mai multor televiziuni precum: Moldova 1, TV Găgăuzia, Moldova 2, TVR Moldova, RTR Moldova, Canal 2, Canal 3, Primul în Moldova, CTC Mega, NTV Moldova, Prime, Jurnal TV, TV 8 și pe portalul on-line de știri, diez.md.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав