COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele țării lansează flash-mobul #RegimentulNemuritor.

Președintele țării lansează flash-mobul #RegimentulNemuritor.

Președintele țării lansează flash-mobul #RegimentulNemuritor. Despre aceasta spune chiar Igor Dodon, în cadrul unei noi ediții a emisiunii ”Președintele Răspunde”

”Dragi prieteni, 9 mai este o sărbătoare sfîntă pentru noi, este Ziua Victoriei în Republica Moldova. Dar înțelegem și faptul că, în condițiile pandemiei, o parte dintre manifestații nu vor putea fi organizate. Chiar și așa, începînd de mîine, am luat decizia împreună cu generalul Gaiciuc, consilierii și colaboratorii mei, să fie vizitați acasă toți veteranii Marelui război pentru Apărarea Patriei. În Republica Moldova au rămas doar vreo 400. Îi vom vizita, vom discuta cu ei și îi vom ajuta cu tot ce putem. Mai mult, dragi prieteni, vă propun ca începînd cu 1 mai, ziua de astăzi, sau chiar de luni să lansăm un flas-mob pe internet #RegimentulNemuritorilor. Vă îndemn ca în fiecare zi, pînă în data de 9 mai să postăm pe internet pozele părinților și buneilor care au luptat în marele Război pentru Apărarea Patriei cu mici comentarii, cu istorii. Cred că această campanie online va fi susținută de foarte multă lume. Eu personal voi da startul campaniei, luni,și vă îndemn să faceți același lucru”, a spus șeful statului

Totodată acesta a precizat că pe 9 mai, alături de prim-ministrul Ion Chicu și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi va merge la Complexul Memorial Eternitate pentru a depune flori în memoria celor căzuți pe cîmpurile de luptă.


”În data de 9 mai, împreună cu premioerul și președintele Parlamentului, vom merge la Complexul Memorial ”Eternitate” și vom depunde flori. Nu va fi niciun marș. Nu trebuie să supunem riscului pe nimeni. toate manifestațiile, cele oficiale, vizitele la veterani, le vom organiza. Manifestațiile în masă, am propus să fie organizate în luna august, cînd vom marca aniversarea operațiunii ”Iași-Chișinău”. Dragi prieteni, tot ce este legat de 9 mai și apropo de 1 mai vreau să vă felicit cu ocazia zilei de mai - Ziua solidarității muncii. De obicei în această zi este ziua tuturor lucrătorilor din agricultură, din toate domeniile. Dar ceea ce ține de 9 mai, haideți să lansăm acest flash-ov frumos ”#RegimentulNemuritor online, pe rețelele de socializare”, a spus președintele.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load