COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Președintele, despre deschiderea grădinițelor și reluarea transportului public în weekend

Președintele, despre deschiderea grădinițelor și reluarea transportului public în weekend

Anumite măsuri restrictive pentru prevenirea răspîndirii coronavirusului rămîn în vigoare și nu vor fi prea curînd revizuite, a spus astăzi președintele Igor Dodon.

Bunăoară, grădinițile în timpul apropiat nu vor fi deschise, a precizat șeful statului. Nici măsura privind stoparea circulației transportului public în zilele de weekend nu va fi anulată, întrucît acesta ar fi un focar important de infectare.

"La această etapă restricțiile pentru carantină se mențin, riscul încă presistă. Cu regret, trebuie să menținem aceste restricții. În timul apropiat nu vom redeschide grădinițele. Cît privește transportul public, am spus că acesta este unul din focarele de bază de infectare cu Covid", a explicat Dodon în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".


Așa cum s-a anunțat anterior, pe 15 iunie își vor relua activitatea sectorul HoReCa. Igor Dodon se pronunță pentru deblocarea activității economice în țară.

În ceea ce privește cursele aeriene, el a menționat că imediat ce o țară va permite efectuarea curselor, și R.Moldova va autoriza la rîndul său zborurile spre destinațiile respective.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load