Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Președintele a înmînat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni (FOTO)

16 dec. 2019,, 15:06   Societate
2551

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat, unui grup de cetățeni, conferite anterior prin decret prezidențial, informează NOI.md.

Astfel, de ordine și medalii s-au învrednicit circa 50 de cetățeni ai Republicii Moldova care activează în diverse domenii: reprezentanți ai complexului agroindustrial și ai organelor de audit financiar public, preoți, precum și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru.

Distincțiile au fost acordate pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, merite deosebite față de stat, înalt profesionalism, muncă îndelungată și prodigioasă în diverse domenii.

"Am exprimat celor prezenți respect și gratitudine pentru munca asiduă şi răbdarea de care dau dovadă zilnic, activînd, în mare parte, în condiții dificile. Le-am dorit succes și performanțe în continuare, urîndu-le sincere felicitări cu prilejul sărbătorilor de iarnă care se apropie." a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав