X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Premierul bate alarma: Tot mai multe mașini cu geamuri fumurii, pe străzile orașului

26 feb. 2020,, 20:50   Societate
2650 3

Premierul Ion Chicu i-a cerut ministrului de interne, Pavel Voicu, să ia măsuri în cazul șoferilor, care circulă cu geamuri fumurii la mașini. Șeful executivului spune că în ultima perioadă sunt tot mai multe cazuri. Subiectul a fost discutat în debutul ședinței de Guvern.

„În special văd că este vorba de oameni din organele de forță, cu epoleți. Campanii de contracarare au fost și anterior, dar văd că se revine. Vă rog în următoarele două săptămâni să întreprindeți măsuri ca acest trend, modă, să fie redusă la zero”, a declarat Ion Chicu.

Pavel Voicu i-a dat dreptate premierului, dar a menționat că de vină ar fi și unii polițiști, care se fac a nu vedea aceste încălcări.

„Am sesizat și noi că unii funcționari publici comit asemenea abateri. O să le atragem o atenție, dar vom verifica și polițiștii, care favorizează aceste cazuri”, a răspuns Voicu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?