Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Precizare importantă din partea șefului Moldovagaz cu privire la compensații

8 dec. 2022,, 11:25   Societate
8909 0

Vadim Ceban, Președintele Consiliului de Administrație al Moldovagaz SA, a venit cu o explicație importantă cu privire la compensațiile pentru gazele naturale, menționînd că acestea vor fi plătite în funcție de nivelul de vulnerabilitate indicat în factura de plată pentru luna noiembrie.

"În cazul necorespunderii informațiilor din baza de date a site-ului Ministerului Muncii și Protecției Sociale, recalcularea va fi efectuată în luna următoare", a menționat șeful Moldovagaz.

Anterior, compania a anunțat că procesul de emitere și distribuire a facturilor de plată pentru gazele naturale consumate în luna noiembrie a acestui an a fost finalizat. În același timp, există cazuri în care gradul de vulnerabilitate socială a unor consumatori indicat în aceste acte de plată diferă de statutul stabilit de Guvern prin intermediul platformei https://www.compensatii.gov.md .

În aceasta situație, Moldovagaz SA propune consumatorilor finali de gaze naturale să efectueze plățile conform facturilor emise pentru consumul lunii noiembrie.Totodată, discrepanțele (erorile) financiare identificate în următoarele zile/săptămîni vor fi înregistrate ca plată în avans, iar recalcularea efectuată se va reflecta în factura pentru luna decembrie, care urmează a fi expediată consumatorilor la începutul lunii ianuarie.
În cazul întrebărilor suplimentare, consumatorul poate apela la contact-centrul SA „Moldovagaz” la telefonul unic 1304, sau se poate adresa la centrul relații cu consumatorii, situat la adresa mun. Chișinău, str. Pușkin, 64, precum și la oficiile comerciale ale companiei în regiunile țării.

7
0
1
7
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий