COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Pot sau nu călători moldovenii în Italia cu pașaport biometric (DOC)

Cetățenii R. Moldova care dețin doar pașapoarte biometrice nu pot merge pe moment în Italia pentru a-și vizita rudele și prietenii sau pentru a-și petrece vacanța în această țară.

Ambasada R. Moldova în Italia amintește că acest stat a introdus restricții pentru cetățenii din 16 state, printre care și R. Moldova, dar și pentru cei care tranzitează teritoriul acestor țări în ultimele două săptămîni.

Cetățenii R. Moldova care au permise de ședere pe teritoriul italian sau într-un alt stat al UE pot intra în Italia, cu condiția că în ultimele două săptămîni nu au vizitat cele 16 țări, inclusiv R. Moldova, transmite ziarulnational.md.

Cetățenii R. Moldova care au și cetățenia română sau bulgară vor putea intra în Italia, dacă nu au tranzitat aceleși 16 state, dar vor sta 14 zile obligatoriu în carantină.

Cele 16 state cetățenii cărora au interdicție pe teritoriul italian sînt Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia și Herțegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, R. Moldova, Oman, Panama, Peru, Republica Dominicană, Sebia, Kosovo și Muntenegru.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load