Postul vamal „Giurgiuleşti” îşi întrerupe temporar activitatea

Postul vamal „Giurgiuleşti” îşi întrerupe temporar activitatea

La ora actuală  toate punctele de trecere a frontierei activează în regim normal, însă începînd cu ora 20:00, postul vamal Giurgiuleși își va întrerupe activitatea. 

Acesta va rămîne închis pînă mîine, ora 06:00. Măsura se datorează faptului că sînt planificate lucrări de reparație capitală a porțiunii de cale ferată care intersectează segmentul de drum dintre punctele de trecere ”Giurgiulești” (MD) și ”Galați” (RO). 

În scopul sprijinului participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă:
- verificarea, din timp, a valabilității şi statutului documentului de călătorie în baza căruia se traversează frontiera de stat.
- tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea rîndurilor.
- în cazurile în care apar întrebări cu privire la situația în punctele de trecere, dar și care sînt regulile de traversare a frontierei de stat, călătorii sînt îndemnați să contacteze LINIA VERDE: 022 259 717.
- manifestarea de înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load