AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 912
Criza energetică stiri: 742
Preşedintele stiri: 3210

Pomul de Crăciun din Briceni, doborît de vîntul puternic

15 ian. 12:30   Societate
1593 0

Bradul de sărbători, instalat în orașul Briceni a fost doborît la pămînt de vîntul puternic, anunță presa locală, precizînd că, incidentul s-a produs în dimineața zilei de vineri, 14 ianuarie.

Potrivit unei fotografii publicate pe rețelele de socializare, bradul este unul artificial și a fost instalat în piața din centrul orașului, transmite Realitatea.md.

După doborîrea pomului de Crăciun nimeni nu a avut de suferit, deși în apropiere erau parcate mai multe mașini. Totuși, se pare că jucăriile și steaua din vîrful bradului au fost afectate de căzătura provocată de rafalele de vînt.

Precizăm că, meteorologii au anunțat pentru zilele de 14-15 ianuarie vînt puternic pe întreg teritoriul țării. Potrivit salvatorilor, peste 30 de localități au fost deconectate de la energia electrică din cauza rafalelor de vînt, deși mai mult de jumătate din acestea au fost reconectate la curent.

De asemenea, vîntul puternic a adus cu sine și mai multe focare de incendii de vegetații, peste 180 de ha, fiind stinse de către pompieri în ultimele 24 de ore.


realitatea.md

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав