Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Pompierii au salvat un bărbat blocat sub un arbore căzut

23 iun. 09:11   Societate
1741

În dimineața zilei de 23 iunie angajații IGSU au fost alertați pentru a descarcera un bărbat rămas blocat sub un arbore doborît de vînt. Cazul a avut loc pe strada Grigore Ureche nr. 11 din capitală. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 08:16.

Potrivit primelor informații bărbatul în vîrstă de 63 de ani a rămas încarcerat în propriul automobil, după ce un arbore a căzut peste vehicul. La fața locului pentru misiune de salvare a fost trimis un echipaj de pompieri din cadrul Postului de salvatori și pompieri a Centrului Republican de Intervenții Operative.

Ajunși la destinație salvatorii au reușit în timp record să deblocheze persoana și să-i acorde primul ajutor calificat. În urma incidentului produs, bărbatul s-a ales cu traumatisme ușoare, viața acestuia, la moment fiind în afara oricărui pericol. După operațiunea de deblocare, persoana a fost preluată de serviciul medical pentru ulterioare îngrijiri.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 55 situații de risc.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав