X 

Pompierii au localizat focarul la cel de-al doilea rezervor din portul Giurgiulești

22 ian. 10:45   Societate
2278 0

Pompierii din sudul țării au reușit în această noapte să localizeze incendiului la rezervorul nr.2, încărcat cu șrot de floarea soarelui.

Despre acest lucru a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Construcția metalică de capacitate mare a fost prăbușită controlat la ora 01:29.

În urma deteriorării de către specialiști a elementului din partea de jos a rezervorului, construcția s-a prăbușit, iar pompierii au reușit să ajungă la focar și să stingă flăcările deschise

Începînd cu 20 ianuarie, angajații IGSU asigură siguranța în jurul rezervoarelor de siloz din Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce a luat foc cel de-al doilea rezervor.

La moment, pompierii acționează pentru lichidarea totală a incendiului și pentru a asigura siguranța la instalație. La fața locului se află 13 angajați cu 5 autospeciale de intervenție pentru a localiza și stinge incendiul în Portul Internațional Liber Giurgiulești. Misiunea angajaților IGSU va continua pînă cînd vor fi înlăturate toate riscurile pentru infrastructura din această zonă.


0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?