COVID-19 în MOLDOVA

Polonia a prelungit pînă la 25 august interdicțiile asupra zborurilor în/din Moldova

Polonia a prelungit pînă la 25 august interdicțiile asupra zborurilor în/din Moldova

Moldova a fost inclusă în lista celor 45 de țări cu care Polonia nu va relua traficul aerian cel puțin pînă la 25 august.

Potrivit presei poloneze, din lista compusă de Guvernul Poloniei cu cele 45 de țări, traficul aerian cu care a fost deocamdată suspendat, au fost incluse, printre altele, Rusia, Bosnia și Herzegovina, Brazilia, Luxemburg, Moldova, Oman, Singapore, SUA, Muntenegru și altele.

„Riscul de răspîndire a virusului SARS CoV-2 a condiționat necesitatea de a beneficia de dreptul de introducere a interdicțiilor în domeniul traficului aerian, necesare pentru securitatea Poloniei, în vederea minimizării pericolului pentru sănătatea populației”, se arată în hotărîrea Guvernului Poloniei care va intra în vigoare după 11 august.


Potrivit tass.ru, interdicția totală asupra traficului aerian instituită în mijlocul lunii martie în contextul pandemiei a fost ridicată în noaptea de 16 spre 17 iunie pentru țările din Uniunea Europeană și o serie de alte destinații. La 2 iulie LOT, una dintre cele mai mari companii aeriene din Polonia, a reluat zborurile în Canada, Japonia și cîteva țări asiatice.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load