Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Polițiștii din Strășeni au reținut doi bărbați suspectați de omor

27 ian. 12:00   Societate
1924 0

Aseară, în jurul orei 23:00, oamenii legii au fost informați despre comiterea unui omor în localitatea Recea.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă, care a stabilit că doi bărbați cu vîrstele de 30 și 32 de ani au mers în ospeție la un cunoscut de 37 de ani din Recea.

După ce împreună au consumat băuturi alcoolice, între aceștia s-a iscat un conflict, în timpul căruia cei doi i-au aplicat mai multe lovituri gazdei cu mîinile și picioarele, după care au luat un cuțit aplicîndu-i o lovitură în regiunea capului, în consecință victima decedînd pe loc.

Ambii suspecți se aflau în stare de ebrietate cu grad avansat, avînd antecedente penale.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru omor intenționat, cei doi fiind reținuți pe un termen de 72 de ore.


Suspectul de 30 de ani a fost imobilizat și reținut cu ajutorul angajaților BPDS „Fulger”, după ce a fugit de la locul comiterii infracțiunii și se ascundea la domiciliul său în podul casei, opunînd rezistență și manifestînd un comportament agresiv.

Pentru fapta comisă, persoana care se face vinovată de comiterea faptei riscă închisoare de la 15 la 20 ani sau detențiune pe viață.

1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?